===== PHP ERROR ====== Number: [8192] String: [Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated] File: [/var/www/vhosts/hvs.nl/httpdocs/includes/requests.php] Line: [6]

Videoconferencing - HVS Office Service
0297 - 532 040

Videoconferencing

HVS: Collaboration in progression

HVS zorgt ervoor dat u effectieve en efficiënte samenwerking binnen uw organisatie kunt ondersteunen, terwijl u het proces van inkopen, leveren, beheren en bevorderen van uw visuele communicatie-omgeving stroomlijnt. Wij zijn een gecertificeerde partner van Pexip, een cloud-based videoconferencing software.

Wat is Pexip? 

Pexip is een videovergaderoplossing waarin bedrijven eenvoudig, duurzaam en veilig op afstand met elkaar kunnen communiceren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van communicatie. Pexip biedt een efficiënte oplossing voor het overbruggen van afstanden en zorgt daarbij voor een kostenvermindering en effectiviteit van het werkproces. Pexip kan helpen bij het verhogen van het werkplezier evenals het besparen op reistijd, reiskosten en CO2-uitstoot.

Wat zijn de voordelen van Pexip?

  • Pexip is eenvoudig in gebruik en te delen met collega's
  • Geen software of downloads nodig om deel te nemen of de vergadering te hosten
  • Maak contact met tot wel 50 personen in een virtuele meeting
  • Onderling content delen
  • Met inbelmogelijkheid
  • Vast bedrag per maand (geen verborgen extra kosten)
  • Eigen bandbreedte 
  • Hoge kwaliteit
  • Zonder extra kosten eenvoudig te koppelen aan reeds in bezitte hardware

Hoe werkt het?

Vul je gegevens in. Eén van onze specialisten neemt contact met je op om je wensen te bespreken. Je krijgt een unieke hyperlink om 30 dagen gratis te videovergaderen in de cloud. Inloggen op de vergadering is mogelijk vanaf elk device (zoals een eigen smartphone, tablet of laptop) of vanuit elk platform (zoals Skype for Business of Microsoft Teams). Pexip biedt daarnaast de mogelijkheid om documenten te delen en samen in documenten te werken via een digitaal whiteboard. 

Vraag hier een gratis proefperiode aan

Videovergaderen is tijd-, kosten- en milieubesparend. Pexip biedt op een eenvoudige manier digitaal samenwerken aan zonder de kwaliteit van communicatie te verliezen.
Vraag hier uw gratis proefperiode van 30 dagen aan en laat u overtuigen

 

BEL  0297 - 532 040  VOOR INFORMATIE OF MAIL ONS info@hvs.nl

 

Case Vic Obdam Staalbouw - lees meer over de praktijk >>

 

Case HANDS-ON-TP - lees meer over de praktijk >>