===== PHP ERROR ====== Number: [8192] String: [Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated] File: [/var/www/vhosts/hvs.nl/httpdocs/includes/requests.php] Line: [6]

Grootformaat Printers - HVS Office Service
0297 - 532 040

Grootformaat Printers

Ricoh grootformaatprinters

In de jaren 80 was Ricoh het eerste bedrijf dat een digitaal apparaat voor grootformaat voor normaal papier op de markt bracht. Sindsdien heeft Ricoh een indrukwekkende serie producten voor grootformaat ontwikkeld. Zij is een pionier in grootformaat en biedt oplossingen aan voor het afdrukken op uiteenlopende media.
Of het hier nu gaat om een flexibel model voor CAD/GIS- en grafische toepassing of een model geschikt voor sign toepassingen, voor elke printvraag hebben wij de oplossing voor u!

 

 

 

 

HP grootformaatprinters

Sinds de uitvinding van de pen-plotter in de jaren 70 heeft Hewlett-Packard (HP) altijd een toonaangevende rol vervuld op het gebied van grootformaat printers. De door HP geïntroduceerde HP-GL taal (Hewlett-Packard Graphics Language) is een printerbesturingstaal gemaakt door Hewlett-Packard. HP-GL is de primaire printer controle taal gebruikt door HP plotters. Later werd het een standaard voor bijna alle plotters.

HP Designjet printers worden gekenmerkt door hun degelijkheid en betrouwbaarheid. In de praktijk komen we nog regelmatig machines tegen uit het vorige millennium.

Met de nieuwe HP PageWide-technologie bereiken wij bij onze klanten ongekende prestaties en zijn ze in staat om beter te concurreren. Vroeger moest u een afweging maken tussen snelheid, printkwaliteit en printkosten en ging het één ten koste van het ander.
Dankzij het revolutionaire, schaalbare ontwerp van HP PageWide-technologie is dat niet meer nodig. Deze technologie zorgt namelijk voor een uitstekende kwaliteit bij hoge snelheden en biedt aanzienlijke kostenbesparingen dankzij de nieuwste printinnovaties en beproefde HP PageWide-technologie.