===== PHP ERROR ====== Number: [8192] String: [Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated] File: [/var/www/vhosts/hvs.nl/httpdocs/includes/requests.php] Line: [6]

docanizer - HVS Office Service
0297 - 532 040
15078144799hvs-organize.jpg

Docanizer

Printing- en Document Management

Er zijn vele print- en documentoplossingen verkrijgbaar die u helpen papierstromen te reduceren en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Deze oplossingen dragen bij om u operationele kosten te reduceren. Of het hier nu gaat om het opslaan van documenten als een doorzoekbare PDF ( OCR ), het encrypted opslaan van documenten zodat deze alleen voor u toegankelijk zijn, data capture met directe koppelingen aan ERP en CRM systemen, accounting, mobiel printing, follow-me printing, beveiligd printen, documenten opslaan "in the cloud" volgens de filosofie van het Nieuwe Werken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Praktisch iedere organisatie moet efficiënter werken om kosten te besparen, concurrerend, toekomstbestendig en duurzamer te zijn.

Wij helpen onze klanten om processen te verbeteren door het inzetten van alle nodige disciplines: pragmatische adviseurs, programmeurs en proces begeleidende medewerkers.
Onze aanpak is volledig schaalbaar in te zetten vanaf het verbeteren van een enkel proces tot volledige administratieve reorganisaties. Hierdoor zeer transparant en tegen aanzienlijk lagere kosten dan de meeste andere aanbieders met standaard solutions.

Ons concept:
Per (administratief) werkproces wordt er met onze aanpak een optimalisatie gerealiseerd. Uw huidige proces wordt in kaart gebracht en een verbetervoorstel wordt met u afgestemd. Vervolgens wordt dit proces met behulp van de software zo ver mogelijk geautomatiseerd. Op uw bestaande software systeem kunnen daarna telkens nieuwe werkprocessen worden toegevoegd tot één geoptimaliseerd geheel.

Docanizer
Wij hebben zelf een applicatie ontwikkeld om gescande documenten eenvoudig, overzichtelijk en begrijpelijk te verwerken. Met Docanizer kunt u bij veelvuldig scannen de documenten efficiënt opslaan. Door unieke tekstgegevens ( metadata ) toe te voegen aan het document voordat het wordt opgeslagen, zijn de gegevens bij het zoeken ook weer direct beschikbaar. Koppelingen aan administratieve-, CRM- en overige ERP systemen behoren tot de mogelijkheden.

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden voor uw organisatie.